сърдечно-съдова система Biotica

През последните десетилетия, заболяванията на сърдечно-съдова система значително се увеличиха. Качеството на живот на населението доста се понижи, а тревожността и психическото напрежение станаха част от съществуването ни. Кои са честите заболявания на сърцето и как да го поддържаме в добро състояние? При колебания в избора на подходящи натурални естествени продукти на кого да се доверим?

Кои са най-честите заболявания свързани със сърдечно-съдовата система?

Ако преди години от подобни проблеми страдаше предимно по-възрастното население, то днес много често се срещат и млади хора с нарушения в работата на сърцето. Това от една страна може да е провокирано от психически разстройства и израстване в проблемни семейства, с всекидневни конфликти, или поради наследственост. Разбира се, хронични проблеми със сърдечно-съдовата система могат да възникнат и поради много други фактори и здравословни разстройства. Ето и списък на честите болести:

  • Сърцебиене – наричано още екстрасистоли, прескачането се изразява в по-ранните от обичайното съкращения на сърцето. Когато те са много чести, съществува вероятност от усещания на бодежи и стягания в гръдната област;
  • Хипертония – изразява се в повишено кръвно налягане, което е и причина за голямата човешка смъртност.

Съществуват и различни импланти, като байпас и стент за лечението на някои заболявания на сърдечно-съдовата система. Стентът всъщност представлява тръбичка, чиято основна цел, след поставянето й в артерията, е нейното поддържане в отворено състояние. Предназначението на коронарния байпас пък е възстановяването на кръвотока след запушване на артерия на сърцето и възстановяване на неговите функции.

Как да я поддържаме в добро здраве?

Отказването от вредните навици в комбинация с практикуването на редовни кардио-тренировки и балансираното здравословно хранене могат значително да подобрят състоянието на сърцето и сърдечно-съдовата система. В допълнение, съществуват и специални хранителни добавки, в основата на които стоят натурални естествени продукти. Как обаче да направим своя правилен избор?

На кой можем да се доверим ако не сме сигурни в избора?

Важно е да се доверим на експерт кардиолог, в случаите на заболявания и назначено лечение. При нужда от укрепване и подобряване на сърдечно-съдовата система, можем да се доверим и на специалистите от Biotica. Тук са достъпни основно хранителни добавки с екстракти от натурални природни билкови съставки.