Екипът на MAX Digital в конкурса Сайт на годината

От 12:00 ч. днес се отвориха вратите за гласуване в шестото издание на предизвикателството „Уебсайт на годината“. Знаменателна година, със зашеметяващите 175 подадени проекта, а от МАКС Диджитъл, съоснована от Борислав Дончев, SEO експерт и Мартин Гочев, гуру в областта на продажбите и управлението на бизнеса, са горди участници. Александра Гочева, техният творчески директор, изработва визуалната идентичност на агенцията.

Дайте своя глас за MAX Digital на bgweb.bg, като натиснете иконата „Гласувай“ или директно чрез тази хипервръзка: https://bgweb.bg/s/votepublic/. Изключително важно е да отбележите квадратчето „Уебсайт на startup или малка компания“, да регистрирате данните си и да ратифицирате вота си чрез линк по имейл.

Инструкции за гласуване за MAX Digital

Гласуването приключва в 23:59 ч. на 26 октомври. Призовете своите околни да подкрепят развитието на българската онлайн екосистема! Представените кандидатури ще бъдат подложени на проверка от 15-членно младежко жури и 44-членно основно жури. Рубриката за оценяване е описана на официалния сайт на събитието. Като забележителна инициатива БГ УЕБ, в съюз с Women in Tech Bulgaria, връчва специална награда за жените в уеб сферата.

Присъединете се към празненството по случай награждаването на 2 ноември от 18:30 ч., което ще се проведе в Event Space 2020 в София.

Rate this post