MAX Digital

С новаторски ход, Борислав Дончев, в партньорство с Мартин Гочев, въведе нов играч в дигиталния маркетинг пейзаж: MAX Digital. Новата агенция е настроена да революционизира индустрията с широка гама от услуги, предназначени да предоставят на бизнеса дигиталния тласък, от който се нуждаят в тази технологично движена ера.

С опит както в оптимизацията за търсачки (SEO), така и в локалното SEO, MAX Digital има за цел да разшири цифровото присъствие на бизнеса чрез подобряване на видимостта им в търсачките. В един все по-онлайн свят, високото класиране в резултатите от търсенето е от съществено значение за всяко предприятие и тези опитни предприемачи разбират това.

Признавайки критичното значение не само на привличането на посетители, но и на превръщането им в клиенти, MAX Digital предлага и оптимизация на процента на реализация. Тази услуга ще помогне на бизнеса да оптимизира своите уебсайтове, за да насърчи повече посетители да купуват или да се ангажират с тяхната марка.
Освен това MAX Digital е пионер в уникалната услуга в страната: „Оптимизация на магазин Glovo“. Това иновативно предложение ще позволи на бизнеса да използва напълно предимствата на популярната платформа за доставка, Glovo, като по този начин стимулира растежа и по-голямата ангажираност на клиентите.

Борислав Дончев - собственик на MAX Digital

Техният универсален пакет от услуги се простира до стратегии за плащане на кликване за различни платформи, включително Google Ads, Facebook, Instagram, YouTube и др. С правилния подход тези маркетингови пътища могат да осигурят висока възвръщаемост на инвестициите, което ги прави основен компонент на всяка успешна дигитална стратегия.

Екипът на MAX Digital използва задълбочените си познания по дизайн и потребителско изживяване, за да изгради ангажиращи и високоефективни платформи в областта на създаването на уебсайтове и онлайн магазини. Тяхното предложение също така включва оптимизация на App Store за подобряване на видимостта на мобилните приложения в един все по-фокусиран върху приложения пазар.

За новите фирми задачата за създаване на ефективно онлайн присъствие може да отнеме време и усилия. Услугите за дигитално брандиране и стратегии на MAX Digital са предназначени да рационализират този процес, като предлагат персонализирани стратегии за създаване на солидна основа за тяхната цифрова идентичност.

MAX Digital вече прави вълни в индустрията и е готов да се състезава в наградите „Уеб сайт на годината“ за 2023 г. в категорията „Стартъп“. Това отличие е престижно в света на дигиталния маркетинг и номинацията подчертава отдадеността на агенцията към отлични постижения в обслужването и иновациите.

Новото начинание на Дончев и Гочев, MAX Digital, демонстрира холистично разбиране на ландшафта на дигиталния маркетинг. Техният цялостен набор от услуги ги позиционира като обещаваща и иновативна сила в една непрекъснато развиваща се индустрия.

5/5 - (2 votes)