В днешно време е немислимо да живеем без смарт устройства и всякакви други високотехнологични джаджи, улесняващи ни в редица ситуации. Лаптопът е сравнително скорошно откритие, което с течение на годините става все по-популярно и използвано за лични цели и за работа. Изборът на подобно устройство е дотам сложен, че в повечето случаите се налага да проведем щателно проучване на пазара, за да си “сверим часовника” за това какви са цените, кои са водещите марки и къде се предлагат най-изгодните цени – магазин Ardes би могъл да бъде топ избор в случая. 

Как да направим правилен избор на нов лаптоп

Освен стотици модели лаптопи, пазарът предлага на потребителя и нещо друго – гъвкави финансови условия за закупуването на тази така потребна за всекидневието ни компютърна техника. Дори и да нямаме пари кеш отново можем да се сдобием с ултра модерен преносим компютър с обещаващи характеристики, в желаните от нас цветове, защото дизайнът също е от голямо значение. Преди всичко този вид техника трябва да е с максимална производителност. 

В онлайн магазин за ИТ техника Ardes.bg има голямо разнообразие от лаптопи, които специалистите съветват да бъдат селектиране съгласно следните точки:

  • Цел на покупката. Предназначението на преносимия компютър предопределя неговия избор мощните характеристики се задължителни за геймъри, програмисти и хора, които се занимават с бизнес. Ако обаче ще се използва за разговори и по-обикновени занимания, като например гледане на филми, модел с базови параметри би свършил работа;
  • Финансова рамка. Цената със сигурност е от значение, особено за онези от нас, които искат да се вмъкнат в конкретен бюджет и нито стотинка повече;
  • Марка. Доста потребители се придържат само към един бранд лаптопи, което стеснява кръга. Dell, HP, Acer, Apple, Asus, Lenovo – всяко едно от тези имена се е наложило трайно на пазара и си струва вниманието;
  • Мобилност. Много важен аспект при подбора на преносими компютри. Малкото тегло е в плюс за често пътуващите, а по-голямото не е проблем предимно за хората, които използват техниката на бюро.

Всеки един от тези критерии е с голямо значение за адекватното селектиране на мобилен компютър, съветват от Ардес. Обърнете им внимание и начинанието ще се увенчае с успех.

Какви модели има в магазин за техника Ардес

В онлайн магазин Ардес всеки фен на модерните технологии ще открие богата наличност от лаптопи на водещи марки, разкриващи възможностите на устройствата по един различен начин. Наличната техника е предназначена за работа и бизнес, за домашно ползване и за забавление, за игри и прочее. Моделите се различават помежду си според процесора (2-ядрен, 4-ядрен, 6-ядрен, 8-ядрен и др.), по капацитета на паметта, според видео картата и прочее.