секс шоп Cleopatra

Сексуалният живот в брака не винаги остава на едно високо ниво. Взаимното привличане намалява с годините, дори могат да се появят сериозни проблеми в леглото. Именно на този етап съпрузите започват да мислят как да разнообразят секса, а също и да го направят малко по-жив, страстен, приятен, както в самото начало на връзката.

Днес има много начини да разнообразите интимния си живот. Мъжете и жените могат да добавят огън в съпружеското легло. Но най-добре е, когато двойката действа заедно.

Днес, от секс шоп Cleopatra споделят, как да разнообразим сексуалния си живот.

Използвайте секс играчки

За да разнообразите секса със съпруга си, можете да отидете до най-близкия секс магазин и да закупите оригинални секс играчки. Интересното е, че според проучвания, всяка трета двойка днес използва такива аксесоари в живота си. Просто не е обичайно да се говори за това в обществото.

Секс играчките имат своите плюсове и минуси. Първо, положителните:

  • продуктите от секс магазин ви позволяват да изпитате напълно нови приятни усещания и открити неизследвани ерогенни зони;
  • когато използвате такива аксесоари, влюбените стават много по-близки един с друг;
  • тези продукти помагат да се отпуснете, да станете по-спокойни и смели в леглото.

Много е важно да закупите само висококачествени продукти от секс магазин с всички необходими документи за произход. Евтините фалшификати могат да причинят сериозна вреда на здравето на мъжете и жените. А такива в България се срещат много, за съжаление.

Сред недостатъците на еротичните играчки трябва да подчертаем:

  • невъзможността за използването на някои от техните възможности поради наличието на определени заболявания при хората;
  • вероятността от алергии след тяхната употреба.

Много е важно да се сдобиете със секс играчки само след разговор с партньор и неговото съгласие за използването им. Сред интимните играчки можете да изберете други интересни опции: белезници, аксесоари за еротичен масаж, ядливо сладко бельо и др.

Когато се използват правилно, такива продукти ще позволят на партньорите да разкрият напълно своята сексуалност, да опознаят себе си, да разширят границите на удоволствието. Те ще помогнат да се добави разнообразие в интимния живот.

Направете го във водата

Можете да постигнете разнообразие в секса с помощта на душ, вана, басейн или друго. Разбира се, за това изобщо не е необходимо да отидете до езерото и да смутите другите с интимните си експерименти.

Подобни игри можете да организирате в собствената си баня. Топлата вода ще ви позволи да получите нови приятни усещания, а душът е най-добрият помощник за женския клиторен оргазъм. В това малко пространство можете дори да организирате много романтична атмосфера, например, запалете свещи и пръчици, и разпръснете розови листенца.

Необичайни места

Представителите на по-силния пол, за да разнообразят секса с жена си, най-често го избират на необичайно място. Психолозите отбелязват, че сексуалният контакт между съпрузите, който се повтаря ден след ден в едно и също легло, в една и съща стая, може да дразни дори най-страстната двойка, която няма проблеми с либидото. Какво можем да кажем за съпруга и съпругата, уморени от ежедневните трудности, живеещи заедно дълги години.

Промяната на мястото за секс в техния случай може да е най-лесният начин да разнообразите сексуалния си живот. Не е необходимо да избирате улица или помещение за интимен експеримент. Достатъчно е да изпратите децата при баба си и да наемете красива хотелска стая за един ден. Чудесно е, ако е допълнено от джакузи и други елементи, незаменими за романтична вечер. 

Още по-ефективният вариант би бил съвместната ваканция в друга държава. Много е важно да отидете на почивка само заедно.

Изберете секси облекло

За обличане по време на страстен брачен секс можете да изберете не само животински костюми, но и разнообразие от други. Еротичните тоалети на тема различни професии са особено популярни сред посетителите на секс шоп.

Възможно е мъж отдавна да мечтае да бъде наказан от строг учител в къса рокля, а момичето няма нищо против да плати на полицията в натура за неправомерните си действия. Разбира се, можете сами да си направите всякакви интересни костюми за секс игри, но е много по-лесно да си купите готови такива в тематични магазини.

Играйте секс игри

Ролевите игри ще направят възможно превръщането на брачните задължения в ярък страстен процес. Описаните по-горе костюми ще бъдат полезни. Не е достатъчно просто да облечете тоалет. За пълно потапяне в ситуацията си струва да измислите завладяваща вълнуваща история.

Например, мъжът може предварително да се обади на медицинска сестра в къса секси рокля и бели чорапи. Той ще трябва да се оплаче от неразбираемо неразположение, а медицинската сестра, дошла на обаждането, лично ще потърси места, които изискват специално внимание и приятно лечение.

Отдайте се на фантазията

Често проблемите в интимността се появяват не само през годините, но и защото мъжът и жената не са достатъчно честни един към друг. В главата те преминават през вълнуваща сцена хиляди пъти, но не смеят да предложат на втората половина да я повторят в реалността.

“Това съсипва сексуалният живот.” – споделят от Sex Shop Cleopatra.