Купуването и продаването на любов е спорен въпрос, по който има различни гледни точки. Някои одобряват наемането на компаньонка или жиголо, докато други напълно отричат секс услугите, определяйки ги като пошли, вулгарни и срамни. Едни нямат нищо против да експериментират със сексуалността си, а други дори не могат и да си помислят да си платят за внимание и незабравимо еротично преживяване. На сайта samo.sex ще намерите апетитни онлайн обяви за ескорт, в които са включени различни секс услуги за жени и мъже. Възползвайте се от тях на изгодни цени. 

Какво предлагат елитните компаньонки

Някои проститутки са доста ниска класа, но други с нищо не издават с какво всъщност се занимават. Те са интелигентни, имат класа, културно държание и могат да предложат едно наистина специално отношение на своя интимен партньор. Елитните компаньонки обикновено работят на повикване и с предварително определен ценоразпис, в който могат да бъдат включени услуги, като:

  • Масаж с освобождаване;
  • Стриптийз;
  • Различни видове секс – класически, груб, анален и др.;
  • Ролеви игри, които включват тематични костюми и всякакви видове играчки – камшици, белезници, щипки, вибратори, дилда и др.;
  • Готовност за пълна програма и дори групов секс;
  • Придружаване на публични места.

Елитните компаньонки предлагат качество във всяко едно отношение. С тях сексът е не просто плътско удоволствие, а незабравима емоция и дори еротично изкуство. Някои дами биват наемани, за да правят компания на бизнесмени и публични личности, което изисква от тях да са на много високо ниво, за да успяват да отговорят на интелектуалните изисквания на клиента, а по-нататък и на сексуалните му. 

Подобни ескорт услуги са по-скъпи от останалите, защото включват нещо много повече от само секс. Жриците на любовта трябва да са забавни и интересни събеседници, за да се впишат в етикета “елитна компаньонка”. Вижте повече на само.секс и се запознайте с красиви момичета от различни възрастови групи. 

Защо да платим за подобен вид услуги

Ако сте готови да заплатите малко по-висока цена за секс услуги, насочете вниманието си към елитните компаньонки, при които всичко е на много високо ниво. Всяка една дама гарантира висока хигиена и удовлетворение на всички нива. Прекараното с нея време е пълноценно, а това определено оправдава и по-високите цени за ескорт. Търсещите секс приключения и емоционална наслада вече знаят кое е правилното решение за тяхното стопроцентово интимно прегрешение.