Перфектното бельо за подарък от Мелина

Няколко пъти в годината мъжът мисли за подарък за нежната си половинка. И в един момент възниква идеята за бельо като подарък.

По-лесно е да купите ваучер за подарък в магазин за бельо или да дадете пари, но това няма да даде очарованието на подаръка. За да бъде подаръкът успешен, достатъчно е да следвате прости правила.

За да започнете, трябва да решите бюджета и концепцията за подарък. Ако можете да си позволите скъп подарък, спрете избора на комплект от сутиен и бикини или боди. С малък бюджет са подходящи чорапи, чорапогащи или жартиерен колан.

В магазините не се колебайте да попитате продавачите. Много от тях са добре запознати с марките бельо и размерите и ще ви помогнат да се ориентирате в разнообразието на асортимента.

Как да изберем размера?

Тук е важно да знаете размера ясно. Опцията да покажете с ръцете си размера на гърдите на половинката ви не е подходяща. Изберете подходящ манекен или консултант. Преди да пазарувате, погледнете в чекмеджето с бельо на приятелката си и запомнете размера.

Не се чудете и не се стресирайте! Изберете бързо и лесно бельо за подарък от онлайн магазин Melina.bg.

Как да изберем цвят?

Когато избирате цвят, помислете за начина на живот и характера на момичето.

Момиче с ярък начин и откровени тоалети скоро ще се побере черен или червен комплект. Но едно момиче, което носи бели дрехи едва ли ще оцени лилаво бельо. Изборът на черно или бяло ще бъде успешен за всяко момиче.

Какъв стил на бельо е подходящ за вашата половинка?

Не купувайте комплекта веднага според вашите фантазии. Бельото трябва да се хареса не само на вас, но и на избрания от вас.

  • Когато избирате сутиен, обърнете внимание на“чашката“. Почти всяка чаша е подходяща за момичета с малки гърди. Тя може да бъде от прозрачна мрежа, дантела или с подплънка.
  • За момичета, които имат по-голям размер на гърдите, такива чаши не са подходящи. За големи гърди е необходима постоянна подкрепа, затова изберете модели с подплънки.
  • Когато избирате бикини, започнете от удобството. Ако искате момичето да носи подарък често, изберете стандартни модели. Ако знаете със сигурност, че момичето не носи прашки, не давайте комплект с тях. Важното е тя да се чувства добре в бельото и да иска да го носи често. Така всички ще бъдат доволни.

Как да поднесете подаръка?

Когато изберете подаръка помолете да сложат бельото в кутия, пълна с хартия, цветя и поръсете с парфюм. Опаковайте кутията и я предайте на момичето. Тя ще бъде очарована и няма да има търпение да види какво е в кутията. Друга възможност е да разкриете картите. Купете билет за театър, резервирайте маса в ресторант или просто поръчайте храна за вкъщи. И след това поставете предварително на леглото комплект бельо, дрехи и оставете бележка за времето, за което момичето трябва да бъде готово.

Изборът на бельо е деликатен въпрос. Внимателно проучете какво носи момичето. Може би си спомняте, че тя говореше за желания или показваше бельото, което искаше. Тогава можете да си купите не само подарък, но и да изпълните мечтата на любимата си.

Rate this post