Покупката на нов телефон е несъмнено повод за радост. Изборът на модерни аксесоари допълва това усещане, защото с тях можем не просто да защитим устройството, но и да му придадем индивидуално звучене. С помощта на предпазните калъфи за смартфони ще успеете да предпазите смартфона си по елегантен и функционален начин, който ще ни осигури високо ниво на защита при внезапно падане и удряне, което би могло да доведе и до счупване.

Нужно ли е това да се случва, след като можем да си купим удароустойчив кейс с атрактивен дизайн? Вместо да се тревожим за съдбата на мобилното устройство, трябва просто да направим необходимото и няма да имате никакви проблеми. Ако добавим и стъклен протектор за екран, ще постигнем още по-голяма сигурност, каквато всъщност всеки иска за своя телефон.

Задължителен ли е калъфът за смартфон

Предвид динамиката на ежедневието ни, да, определено си струва да си купите колкото се може по-качествен калъф за смартфон. Освен моден аксесоар, той ще бъде за Вас и надеждна защита от надраскване, която ще се дължи на качествения материал, от който е изработен кейсът. Използвайте телефона си по предназначение и повече не се тревожете за техническата му изправност и красивия му външен вид. Вече можете да имате и двете за по-дълго време. 

Как да го изберем правилно

За да успеем да се похвалим със съвършен калъф за смартфон, трябва да обърнем внимание на:

  • Марката и модела мобилен апарат;
  • Условията, в които го използваме;
  • Максималната сума, която сме в състояние да похарчим;
  • Предпочитания от нас дизайн – брониран, тип книга, 360-градусов, флип, дървен и др.

Някои от нас имат десетки калъфи за телефони, които сменят често. Това им осигурява потребността от разнообразие, също както и удължава живота на всеки един от наличните кейсове. Доверете се на онлайн магазин etuo.bg, където ниски цени и огромен избор дебнат отвсякъде. Изберете чудесен подарък за любим човек или за самите себе си. Защо не!

Кои са най-актуалните модели

В Etuo се предлагат не просто аксесоари за смартфони, но нещо много повече – възможност да бъдете различни. Именно с помощта на аксесоарите показваме кои сме ние и какви са разбиранията ни за висока естетика. Калъфите за телефони се превърнаха от просто необходимост в задължителен моден елемент, без който покупката на ново мобилно устройство няма да ни донесе радостта, която търсим. Фолио и филм за екрани, кейсове, протектори от закалено стъкло и персонализирани решения – всичко това Ви очаква в etuo, а Вие побързайте, за да не изпуснете някои доста апетитни решения.