promo code ICN.bg

Той може да Ви осигури определен процент намаление от общата дължима сума за подновяване на абонамента на използваните от Вас продукти и услуги на компанията. Вече имате уникалната възможност през новата година да намалите разходите си за хостинг и сървърно пространство, без това да рефлектира върху качеството и работата на сайта. Започнете новата 2021 година с по-ниски разходи за хостинг. Как? Вижте по-долу!

Кога е рентабилно използването му

Употребата на кода е рентабилно в случаите на подновяване на настоящи абонаменти или покупката на нови. Това означава, че общите Ви разходи за функционалността на сайта ще намалеят, но без това да се отразява върху техническата им част и хардуерната конфигурация, която използвате. Другото, което прави рентабилно този промо-код е възможността за повторното му използване. Тоест, всеки път, когато трябва да заплащате за дадена услуга, въвеждайки промо-кода в съответното поле, той ще работи и винаги ще Ви дава преференциални условия.

В кои случаи е добре да се прилага

Добър вариант е да се използва при преподновяване на текущото Ви потребление или при предстоящ абонамент към друга услуга на компанията. Този промо-код е приложим във всички случаи, където подобна опция е предвидена в платформата на ICN.bg. Така, Вие имате възможност да намалите още цените на голяма част от портфолиото на провайдера и да направите бизнеса си по-рентабилен, по-конкурентен и достъпен за всичките Ви клиенти.

Използвай промо код за 10% отстъпка в ICN.bg днес! Въведи ihost10.

Има ли срок на валидност

Промо-кода от ICN.bg няма срок на валидност и на годност. Той може да се използва многократно при всяко налично плащане на дадена фирмена услуга. Това означава, че имате възможност да се възползвате не само този месец, не само тази година, но и следващия месец и следващата година и по-следващата. Съществува обаче вероятност, от компанията в даден момент да прекратят валидността и възможността за използване на този код, но кога и дали ще стане това, ние не можем да кажем. Ето защо, валидността е безкрайна, но не точно!

Кодът ihost10 няма срок на годност! Ще бъде използваем завинаги.

Мога ли да споделя промо кода с други хора

Разбира се, това е напълно възможно и разрешено. Можете да го споделите с приятелите, колегите и шефовете или партньорите. Можете да го изпратите на всички, които смятате, че биха имали интерес от подобен бонус. Като канал за разпространение, можете също да използвате и социалните медии, като YouTube, Facebook, Instagram, TikTok и другите подобни. Без значение дали използвате група с много членове или бизнес страница с множество абонати, ако смятате, че те се интересуват, имат собствени сайтове и онлайн бизнеси, със сигурност ще проявят интерес.

Кой е промо кода от ICN.bg

Промо-кода, който можете да използвате днес, утре, тази седмица или месец е ihost10. Той ще направи използването на услугите на ICN по-достъпни, ще станат по-рентабилни и по-евтини за Вас. Ако искате да си осигурите допълнително конкурентно предимство, да намалите разходите си за хостинг, да оптимизирате разходната част на бизнеса си и да имате допълнителен коз срещу предстоящата инфлация, използвайте този промо-код.

Въведи ihost10 и вземи 10% отстъпка в ICN.bg още сега!

За кои продукти на компанията е валиден

Валидността на промо-кода ihost10 е достъпна за цялостното продуктово портфолио на компанията. В това число влизат и услугите:

  • Уеб-хостинг;
  • Sitebuilder;
  • WordPress хостинг;
  • VPS/Cloud;
  • Бизнес мейл;
  • SSL Сертификати и т.н.

Имате доста голям списък от възможности, върху които да приложите тази отстъпка и да оптимизирате разходите на бизнеса си. Без значение дали използвате една или няколко услуги, дали плащанията са наведнъж или в отделни периоди от време, при всяко от тях имате възможност да използвате ihost10 всеки път. Каква всъщност ще бъде отстъпката, която да очаквате и как да приложите буквено-цифровата комбинация, така че да е валидна? Продължете с четенето още малко.

Каква отстъпка ми носи бонуса

Приложението на промо-код ihost10 от ICN.bg ще Ви донесе 10% отстъпка от общата цена за плащане на използваните услуги. Това е особено добро предложение за хората, работещи с различните видове фирмени продукти или чиято работа е свързана с поддържането на отделни клиентски профили. Ако искате да спестите пари на клиентите си, то със сигурност трябва да се възползвате от тази промоция.

Как да го приложа

Приложението е изключително лесно и елементарно. Необходимо е да преминете през всички стандартни стъпки по подновяване на абонамента или регистрацията на нов такъв. Разликата се състои в това, че на етапа на плащане, не бива да бързате да извършвате банковата транзакция. Преди това, обърнете внимание на екрана пред Вас и открийте полето за въвеждане на промо-код. После в него изпишете ihost10 и натиснете бутона “Приложи”. 

В момента на натискане, обърнете внимание на общата сума и ще забележите, че тя ще намалее с 10%. Това е всичко, сега вече можете да продължите по стандартния начин за финализиране на процедурата по подновяване на абонамента.