пари на заем онлайн

Развитието на технологиите продължава напред, а създалата се ситуация с Коронавируса още повече налага тяхното използване. Така например, от Кеш Кредит създадоха услуга за пари на заем онлайн. Как да се възползваме и да избегнем опашките пред офисите на компанията? Какви са удобствата от дистанционното кандидатстване за бързи кредити и възможно ли е социалните мрежи и чат клиентите да ни помогнат?

Как можете да избегнете струпването на хора при кандидатстване за бърз кредит

Единственият вариант за това е пълното дистанционно преминаване през процеса по вземането на пари на заем. Това означава да заявите своя краткосрочен кредит изцяло през мобилното си устройство, използвайки интернет и посещавайки сайта cashcredit.bg. Тук освен, че ще получите подробна информация за условията за кандидатстване, ще видите отделните оферти за пари на заем онлайн, а дори ще можете да се свържете с наш сътрудник или да зададете въпросите си на фирмения чат бот. Това означава пълна липса на необходимост от физическо посещение на офис и реденето на опашки.

Какви са удобствата на кандидатстването онлайн

Компанията Cash Credit е сред лидерите в областта на микрокредитирането и е една от първите, която въведе услугата за пари на заем онлайн. Това даде следните предимства:

  • изключително много улесни клиентите;
  • подобри обслужването;
  • даде мобилността и гъвкавостта за получаване на бързи кредити от всяка точка на България;
  • елиминира необходимостта от физическото присъствие на човека на дадено място;
  • одобрението и получаването на желаната сума става за минути;
  • не е нужен какъвто и да е физически контакт с наш служител.

Възможно ли е да заявите бърз заем през VIber или Facebook

Кандидатстването и одобрението за пари онлайн никога досега не е било по-лесно и бързо. Процесът се извършва изцяло online и е възможен както чрез Viber, така и през Facebook Messenger. Необходимо е на първо място да влезете в профила си на един от двата варианта, като първо откриете публичния ни чат, изписвайки в търсачката Cash Credit. След това е необходимо да попитате нашият чат бот и той веднага ще Ви предложи различни оферти за бързи кредити. Най-добрата новина в случая, е че одобрението отнема само 6 минути!

Кои са критериите за коректна кредитна компания

Преди да поискаме своите пари на заем онлайн е необходимо да проведем малко разследване за съответната компания. Например да проверим настроението на хората за нея в интернет – какви коментари оставят за коректност, прозрачност в условията. После трябва да посетим сайта на компанията и да обърнем внимание на условията за кандидатстване, офертите, които се предлагат, лихвените проценти, популярността на бранда и т.н.