Секс шоп Студентски град

В днешно време май не е останал човек, който да не е гледал филмите 365 дни и 50 нюанса сиво. И понеже сме сигурни, че повечето от Вас са ги гледали, то тогава няма как поне за миг да не сте си пофантазирали да се превърнете в главен герой на някоя от еротичните сцени. Защо обаче сексуалните Ви фантазии да си останат само във филмите?

На българския пазар има много еротични магазини или още познати като секс шопове, в които можете да откриете всякакви секс играчки от типа на вибратори, еротично бельо, bdsm, дилда и много други.

Секс шоп Студентски град

Къде да ни откриете в Студентски град

Един от най-добрите обаче е именно секс шоп Cleopatra, гр. София. Можете да ни откриете на адрес: улица „Проф. Д-р Иван Странски” 1 В в Студентски град. Мястото, на което се намираме, е удобно и комуникативно и до нас можете да стигнете изключително лесно с всеки вид транспорт.

Нашият sex shop съществува на пазара доста дълго време и като фирма с толкова богат опит предлагаме над 1100 артикула на световноизвестни и познати марки в производството на секс играчки за възрастни. За да Ви подсигурим максимален комфорт при пазаруването, създадохме и собствен онлайн магазин Cleopatrabg.com, където предлагаме абсолютно всичко, което можете да откриете и във физическия магазин.

Посетете секс магазин Cleopatra в Студентски град с директни опътвания от Google Maps.

Работно време на магазина

  • Понеделник – Събота от 10:00 до 22:00
  • Неделя  от 12:00 до 20:00

Къде се намираме на Google Maps

Защо се намираме в Студентски град

Избрахме Студентски град, защото смятаме, че няма по-подходящо място, на което да има такава голяма концентрация на млади и различно мислещи хора. И понеже студентски град е именно и град на греха, какво по- хубаво от това да има и подобен вид секс шоп, където да откриете всичко необходимо за сбъдването на най-смелите Ви еротични фантазии.

Самият магазин обзаведохме луксозно и модерно, за да се чувствате добре при пазаруване и подбрахме най-усмихнатия и компетентен персонал, за да можем да отговорим на всичките въпроси и желания, които имате. Ако пък решите да ползвате интернет услугите ни, това изобщо не означава, че ще получите по-некомпетентно обслужване – напротив! Постарали сме се да сме най-добрите и във физическия шоп, и в онлайн магазина ни.

И нека повторим отново – адресът, на който ще откриете нашия еротичен магазин в Студентски е: улица „Проф. Д-р Иван Странски” 1 В, а в интернет ще ни откриете на Cleopatrabg.com. Гарантираме Ви, че сме най-добрият секс шоп, с най-богат асортимент, не само в София, но и в България. Поръчките Ви ще доставим бързо и изключително дискретно до всички точки на страната. За поръчки над 99 лева предлагаме и безплатна доставка.

https://www.sitelike.org/similar/cleopatrabg.com/