Проститутки

Там, където има търсене, там има и предлагане. По отношение на проституцията в нашата родина, която още не е узаконена най-голямото търсене е в големите градове, както и сезонно по черноморските курорти и в малка степен в планинските такива. Много от чуждестранните туристи идват по нашето черноморие с нагласата за алкохолен и секс туризъм. Това е, защото цените на секс услугите тук са много по-ниски, поради факта, че “бизнеса” няма законова уреденост, както например е в други европейски страни, където той е регламентиран законово и носи приходи за хазната.

Повече за това, в кои градове се търсят най-много компаньонки ще ни разкажат от https://kompanionki.bg/.

В кои големи градове се търсят най-много проститутки?

Градовете у нас, където е най-търсена платената любов са:

  • София;
  • Пловдив;
  • Варна;
  • Бургас;
  • Русе;
  • Стара Загора.

Мит е вече, че към платен секс прибягват тираджиите, таксиметровите шофьори и строителните работници. Голямо потребление се забелязва и от ИТ специалисти, бизнесмени от различни сфери и чужденци. Това обяснява по-голямото търсене в големите градове, където са съсредоточени бизнес центрове, хотели, барове и ресторанти. С навлизането на технологиите намирането на такива услуги става все по-лесно. Навсякъде в интернет се срещат обяви на разкрепостени дами предлагащи интимната си компания срещу определена сума. Това са т.н. компаньонки. Лесно е да се избере дама с един клик, но има много измамени клиенти, затова сайта трябва да проверен и надежден. Един такъв сайт предлагащ жрици е компаньонки бг, където всички момичета са 100% истински. Много хора не правят разлика между компаньонка и проститутка, но има и тя е съществена. Срещата с компаньонка води до приятно изживяване и не винаги завършва със секс.

Кои са по-малките представители?

За разлика от големите градове, където потреблението е високо в някой- по малки градове, като Плевен, Велико Търново, Пазарджик търсенето е малко и няма предпоставка за развитие, поради липсата на почва. 

В кои държави по света е разрешена тази дейност?

Швейцария, Австрия, Германия, Холандия са част страните, в които проституцията е законна. В тези страни жриците на любовта са длъжни да се регистрират, като такива и плащат данъци на държавата. Също така са задължени да преминават през редовни медицински прегледи. Съществуват закони за защита на проститутките. Криминализира се само сводничеството. Друго яче стои въпроса в Швеция, Норвегия и Финландия например. Там не само е забранена професията и се наказва с глоби и лишаване от свобода, а и клиентите са подсъдими и глобите за двете страни са доста тлъсти. През 1999 г. в Швеция правителството въвежда програми, насочени към промяна на начина на живот на жените, занимаващи се с проституция и включването им в други сфери на социални дейности. Благодарение на тези програми и криминализирането на тази дейност, тя намалява с около 80 %.