дамски дрехи

Модата постоянно се променя, стилистите непрестанно експериментират с нови предложения от дамски дрехи и за това е редно, на определен период от време, да правим равносметка на последните тенденции. Ще видим предпочитаните и актуални този сезон цветове и от къде да поръчаме качествени облекла на атрактивни цени.

Какви са последните тенденции при дамските дрехи

Ако хвърлим едно бързо око на съвременните модни трендове, ще забележим, че разнообразието е изключително голямо и отвсякъде ни заливат с актуални предложения. В такъв момент изпитваме трудност да определим какви точно дамски дрехи от Mania.bg да си вземем. Истината всъщност е, че всеки трябва да определи собствения си стил на обличане и да се придържа към него. Така се чувстваме по-уверени, отпуснати и целеустремени. Това неминуемо прави впечатление на околните и съответно се отразява и на отношението им към нас.

 

Все пак, ако трябва накратко да очертаем рамката на последните трендове при дамските дрехи в зависимост от сезонността им, то предпочитани модели днес са: 

 

  • зимните – якета и блузи;
  • летните – елегантни и официални рокли, поли, сака и тениски от фини материи;
  • есенните – жилетки, елеци, ризи, дънки;
  • пролетните – връхно облекло, за бременни, спортни, ежедневни.

Кои цветове са най-актуални този сезон

Днес особено търсени сред дамските дрехи са ярките палитри! Скучните сиви, кафяви и черни акценти разбира се остават в модата, като класически и съчетаващи се с всички други нюанси. Въпреки това, стилистите отдават предпочитание на искрящите и привличащи вниманието цветове. Такива са например електриковото синьо, розово, зелено и т.н. Те могат да се превърнат в отлична основа за създаването на стилен и пъстър образ.

 

Доста предпочитани също са цветовите комбинации от ярък цвят на горното облекло и тъмен в долното. Подобно съчетание например привлича погледа към лицето Ви, докато от кръста надолу сте неутрални. Обратното съчетание носи и противоположен ефект.

Откъде да поръчаме

Специализираните онлайн магазини, като Mania.bg, за продажба на дамски дрехи втора ръка, са отлично решение. Те се отличават с голямото си разнообразие от предложения, атрактивни цени и пълна гама от номера и размери. Подобни онлайн търговски обекти държат изключително много на качеството и проверяват предварително всяка от пристигналите дрехи преди да бъде изложена за продажба. От друга страна, техните консултанти са с опит в областта и могат да Ви съдействат в избора, поръчките и дори да отговорят на тематични запитвания.

Rate this post