колко пола съществуват

Търсейки половинката си всеки от нас има определени изисквания и представи какво иска и какво точно ще се случи, когато я намери. В сферата на фантазиите ни това е лесно – блондинка с големи гърди, жребец със сини очи и тяло на бог… Желанията ни обаче могат да преминат границите на реалността, в която живеем тук и сега и да пожелаем нещо наистина нестандартно и готино, което в днешно време е възможно да стане истинска реалност.

Повече по темата ще ни разкажат днес от adamieva.info

Колко пола са официално признати в САЩ?

САЩ наистина е страната с неограничените възможности, там можете да срещнете цели 31 пола признати от „Комисията за човешки права“ на Ню Йорк. Всички те взаимстват малко или много от основните и са строго регламентирани. Малка част от тях без основните са:

  • Bi-Gendered – ориентацията зависи от настроението на индивида;
  • Female-to-Male – жена, добила мъжки облик след хирургическа намеса;
  • Гей;
  • Транссексуален/Травестити;
  • Андрогинен (съчетаващ и двата); 
  • Всеполов – Pangender;
  • Male-To-Female мъж, добил женски облик след хирургическа намеса;
  • Butch – лице от нежния с подчертано мъжко поведение и стил;
  • Trans Person – трансджендър, който не принадлежи нито към единия, нито към другия основен пол;

Каква е ситуацията в България?

Политиката ни е доста по-скромна в това отношение, всички знаем всичко, никой не казва нищо. Половете са 2 – мъжки и женски, дори нямаме трети пол. Хермафродитите в нашата Република също трябва да изберат своята идентичност. България отказва ратифицирането на истанбулската конвенция и е единствената на балканския полуостров направила това. Въпреки липсата на регламентиран закон за тези различия, това не значи, че не съществуват и в нашата страна.

Към коя категория спадат травеститите?

Травеститите – тези кралици на нощта са пламенни господа, облечени в женски шик дрехи, носещи високи токчета с напудрени носове, които доста често са по-женствени от някои жени. Много от тях са транссексуални или трансджендъри, което е почти едно и също. Някои предпочитат компанията на мъже, но има и такива, макар малко, които предпочитат женската ласка, а за тях начина на обличане е вид лайфстайлинг. 

Има ли подобни обяви в Адам и Ева

Да, има. Освен обяви за секс с проститутки, ескорт, масажи и стандартни изживявания, които заливат интернет пространството има сайтове в които можете да се насладите на компанията, за която винаги сте мечтали. Ако сте в търсене на перфектната комбинация от специална красота, чар, елегантност търсенето ви трябва да започне в сайта adamieva.info травестити защото със сигурност там ще бъдете на правилното място! В сайта също така можете да откриете категории, за които не сте и подозирали, че има. Разгледайте предложенията ни и се насладете на сбъднатите си мечти.