| Автор |
Съобщение |
Nettle
half god half human

Местожителство: localhost / Малка Стая С Бели Дюшеци По Стените
|
 Блокират пътя Димитровград-Хасково за един час в събота
Блокират пътя Димитровград-Хасково за един час в събота
 Организаторите на протеста срещу високите цени на горивата имат разрешение от Община Димитровград за мирен протест на ул. "Хасковска" от 14:00ч. до 15:00ч. тази събота.
Това ще е третият протест в града, но за разлика от предишните освен обикаляне по бензиностанциите и зареждане за символични суми този път ще бъде спрян трафика между двата града. Началник РУ на МРВ - Димитровград и Началник звено "Общинска Полиция" Димитровград ще трябва да вземат всички необходими мерки за нормално протичане на протеста се пише в заповедта, а контрола по изпълнението и е възложен на Христо Колев - Заместник кмет на Община Димитровград.
Началото на протеста ще е в 13:00ч. на входа на парк "Марица", а двамата организатори Ангел Ангелов и Георги Георгиев ще поведат колоната от автомобили по улиците на града.
____________ There are no unlockable doors, There are no unwinable wars, There are no unrightable wrongs, Or unsignable songs. There are no unbeatable odds, There are no believable gods, There are no unnameable names, Shall I say it again, yeah.
|
|
|
|
 |
Nettle
half god half human

|
 Re: Блокират пътя Димитровград-Хасково за един час в събота
|
|
|
|
 |
GAN
Начинаещ

|
Типично по Български : кмета разрешава , но пъдаря (полицая) не дава :
|
|
|
|
 |
trunk
Обещаващ

|
глупусти ...това е съгласувано.....пъдаря не е на изборна длъжност
____________ животът си е опасно нещо - никой не се измъкнал жив от него
|
|
|
|
 |
Nettle
half god half human

|
преди малко гледах клип от протеста в Бургас ... видях нещо което ще сработи на 100% пресичане на улица с пешеходна пътека на която няма светофар оказващ кога да преминават коли или пешеходци
20-30 човека и една улица е блокирана ... в Димитровград има много такива улици с пешеходни пътеки :Р идеята ми се струва много добра, а реализирането и ще блокира много повече движението
____________ There are no unlockable doors, There are no unwinable wars, There are no unrightable wrongs, Or unsignable songs. There are no unbeatable odds, There are no believable gods, There are no unnameable names, Shall I say it again, yeah.
|
|
|
|
 |
ALIEN_Y2K
31337

|
Скоро ще метна и снимките в галерията на сайта.
____________ Foto Face малко авторски снимчици
Daniel Radev Photography в facebook.
|
|
|
|
 |
Nettle
half god half human

|
Ето извадка от Закон за движение по пътищата
Раздел XXII.
Поведение на водачите към пешеходците
Чл. 119. (1) При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци, като намали скоростта или спре.
|
|
|
|
 |
vlado1
Обещаващ

Местожителство: Димитровград / София
|
Само не разбирам как ще паднат цените на горивата като ми блокирате движението за 1 час и ме настроите с това срещу вас? Ами защо не вземете например да заколите някой минаващ наблизо циганин в знак на протест срещу високите цени на бензина? Нали не мислите сериозно, че като ме блокирате за час на пътя и аз не успея да си свърша работата, аз дори и да бих искал, нямаше да ви сваля цените на бензина. Я по-добре вървете да блокирате транспортния портал на Нефтохима вместо да се занимавате с простотии или блокирайте работата на държавната администрация! Знаете ли как ще се умилят тия от които зависят цените на моите неволи на пътя свързани с вашата глупост, направо биха се просълзили чак от умиление.
|
|
|
|
 |
beseech
Обещаващ

Местожителство: Димитровград
|
Точно заради подобно мислене нищо няма да стане ..... ако вместо да злобеиш тук, беше излезнал да им помогнеш... !!
____________ Мечо Пух Е Алкохолик !!
|
|
|
|
 |
backinblack
Обещаващ

|
Само не разбирам как ще паднат цените на горивата като ми блокирате движението за 1 час и ме настроите с това срещу вас? Ами защо не вземете например да заколите някой минаващ наблизо циганин в знак на протест срещу високите цени на бензина? Нали не мислите сериозно, че като ме блокирате за час на пътя и аз не успея да си свърша работата, аз дори и да бих искал, нямаше да ви сваля цените на бензина. Я по-добре вървете да блокирате транспортния портал на Нефтохима вместо да се занимавате с простотии или блокирайте работата на държавната администрация! Знаете ли как ще се умилят тия от които зависят цените на моите неволи на пътя свързани с вашата глупост, направо биха се просълзили чак от умиление.
Владкооо, ти да не би да си счетоводител! Не съм ти чел мненията в хронология, но в последните ти, демонстрираш логика на счети!
|
|
|
|
 |
|
|