|
Страница 1 от 3
|
Кой е най-подходящият подарък за Свети Валентин?
| Шоколад |
   |
6% |
( 4 ) |
| Рози |
   |
15% |
( 10 ) |
| Плюшено мече |
   |
7% |
( 5 ) |
| Олио или чифт гуми |
   |
9% |
( 6 ) |
| Бурен секс |
   |
28% |
( 18 ) |
| Не празнувам, но червено вино не отказвам |
   |
6% |
( 4 ) |
| Пак го няма моя отговор в анкетата!!! |
   |
25% |
( 16 ) |
Общо гласове : 63
|
|
| Автор |
Съобщение |
Nettle
half god half human

Местожителство: localhost / Малка Стая С Бели Дюшеци По Стените
|
 Кой е най-подходящият подарък за Свети Валентин?
|
|
|
|
 |
trackbuster
Местожителство: Варна/София/Димитровград/Протарас
|
 Re: Кой е най-подходящият подарък за Свети Валентин?
Хайде пак да излея малко тежки приказки
Плюшено мече - ОК. Слага се при другите плюшени мечета...
Рози - овяхват... Изкуствени - цигания ...
Шоколад - изяжда се и се забравя ...
Бурния секс е винаги ...
Ако искаш да впечатлиш дама, трябва да си различен и интересен т.е. да направиш някакъв подарък, който наистина да се запомни (не говоря за дете)
Парюм, дреха, флашка, телефон ... ОК ... ама сме заобиколени от такива неща постоянно и не са запомнящи се (поне за мен).
Готино е да направиш серенада, да посветиш стихотворение и да го подариш по тарикатски начин ... аве мисълта ми е, че за да впечатлиш някого - трябва да си по-различен от всички, които подаряват плюшени мечета и сърца от 2.50лв.!
Като каза рози ми светна, че евентуално можеш да пращаш на любимия човек по една роза от днес до 14-ти със съобщение на части т.е. едно цяло съобщение разделено на 9 части в пликче със всяка роза, да речем, с плановете за 14-ти ОБЕЗАТЕЛНО написани НА РЪКА ... аве всякакви шукарийки може да се измислят - хем да са готини, хем да са запомнящи се, хем да не отженяват бюджета 
____________ I don\'t want to be a product of my environment, i want my environment to be a product of me!
|
|
|
|
 |
sherri
VIP

Местожителство: D-town
|
 Re: Кой Е Най-подходящият Подарък За Свети Валентин?
Net от теб по хубав подарък няма!!! Но би ме зарадвал с едно bentley continental gt speed  , но знам че не е по силите на почти никой така че идеята на Мишо с розите е страхотна, един бънджи скок също ще е много запомнящ подарък, и всщкакъв вид такъв спорт, едно летене с делта планер например струва около 40лв.  екскурзия, която може и да е в бг но да е на хубаво място, абе всичко което не е предметен подарък е хубаво, важно е изживяването...
|
|
|
|
 |
trackbuster
Местожителство: Варна/София/Димитровград/Протарас
|
...един бънджи скок също ще е много запомнящ подарък...
Мхм !!! Определено бих предпочел да скоча още веднъж, от колкото да мириша рози
____________ I don\'t want to be a product of my environment, i want my environment to be a product of me!
|
|
|
|
 |
anisha
Обещаващ

|
Нещо нестандартно ! Екскурзиика до близка местност или град с много изненади ,похапване, пииване когато си с точния човек , това е достатъчно . Ще си искарате супер! Материалните неща не са за мен!
____________ Live Laugh Love
|
|
|
|
 |
varki
Обещаващ

Местожителство: Димитровград
|
Винаги розите са прекрасен подарък за една жена
|
|
|
|
 |
Vlado_88_BG
Обещаващ

Местожителство: гр. Димитровград/гр. София
|
Е то на този празник цветето трябва да е на 1-во място да е поднесено, това, че след време ще овехне, работата е, че се поднася, все пак Св. Валентин, а червената роза нали е символ на Обичта, любовта и там както е!
След нея може се направи друг подарък, вече според възможностите!
Ако не е какво, може някое живо цвете да се подари (такова в саксия)!  Така ще се грижи таман, ще го полива туй нуй всеки ден ще го вижда и няма как да го забарви :)!
И Честит Празник на Всички влюбени двойки! рано, но да го пожелая
Аз все още нямам честа да го нарпавя, но се надявам близките години ми се отвори парашута
|
 |
jeer82
Начинаещ

|
Квот да е става до толкова до колкото не ти струва пари.
Дай там на жената и гаджето боклуче нещо да ти са манат от главата
|
|
|
|
 |
varki
Обещаващ

Местожителство: Димитровград
|
Nett, еротично бельо също е хубав подарък, защо не го добавиш
Едит:
Немога да разбера, защо все подаръка, който трябва да го купиш, трябва да е скъп, да ли е от 2.50 или колкото там, ми нали е работата да зарадваш половинката, е то няма да е само 2.50 има и др., но работата е да е подносено от сърце да показваш, че мислиш за нея държиш за нея, то комплимента трябва повече да я зарадва, от колкото материалното (според мен)! 
Така си е, но в днешно време повечето хора държат на материалното, а не на една целувка, една прегръдка, едно искрено "Обичам те". Голяма част от 2-ките не намират достатъчно време за връзката си и чрез тези скъпи материални подаръци се опитват да компенсират. Не говоря за всички, а само за определен тип хора. Една вечеря на свещи, също е голям жест на внимание, но познавам момичета, които биха се нацупили в очакване на скъпа вещ... Много жалко, но всеки сам си избира как да живее. Хората трябва да бъдат над материални неща в живота съществуват много по-важни неща.
Последната промяна е направена от varki на 06 Фев 2009 01:28; мнението е било променяно общо 1 път
|
|
|
|
 |
Vlado_88_BG
Обещаващ

Местожителство: гр. Димитровград/гр. София
|
Немога да разбера, защо все подаръка, който трябва да го купиш, трябва да е скъп, да ли е от 2.50 или колкото там, ми нали е работата да зарадваш половинката, е то няма да е само 2.50 има и др., но работата е да е подносено от сърце да показваш, че мислиш за нея държиш за нея, то комплимента трябва повече да я зарадва, от колкото материалното (според мен)!
|
 |
|
|
|
Страница 1 от 3
|
Потребители разглеждащи тази тема: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 0 Гости Регистрирани потребители: Нула
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не Можете да прикачвате файлове Можете да сваляте прикачени файлове Не Можете да пускате събития в календара
|
|
|
|
|