Начало Вход Регистрация en de es it   

Начало • Форуми • Галерия • На Пазар • Статии • Downloads • Чат • Връзки • Търсене • Помощ
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 3 от 14
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Следваща
Тунинг И Гонки В Димитровград [Свали темата]
Автор Съобщение

Отговорете с цитат Свали мнението
Мнение Re: ТуНиНг И ГоНкИ В Димитровград 

ей така се прави  :!:

първа стъпка
Image
Image

втората е клубно съоражение - първоначално може и без

Последната промяна е направена от dobo-is на 20 Фев 2009 21:40; мнението е било променяно общо 1 път 

ма ти нема как у наше село да не си дириш шанса :mrorange:
Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype

Мнение Re: ТуНиНг и ГоНкИ в Димитровград 

Добре де, защо не регистрирате подобно сдружение за територията на Димитровград?
Съберете се няколко човека с еднакви интереси, съберете се една вечер с мистър Тодор Бончев Дунев изпийте една бутилка Туламорец и разберете какъв е пътя и какви са писаните и неписаните закони за подобен тип регистрация, прегледайте законите за регистрация на сдружения с неформална цел или както там се казва, направете си един устав,  консултирайте се с адвокат и го регистрирайте. Всички разходи по регистрацията на подобен тип институция ще ви излязат на не повече от 500-600 лв. ако сте пр. 5 човека ще си делнете около 100 - 150 лв. на човек, което реално е нищо (българина като даде някой лев - малко или много се ангажира с това което е тръгнал да прави). След това, по метода на снежната топка, с течение на времето малко по малко ще развиете дейноста си. А и една управляваща институция, каквато е общинският съвет ще гледа на вас с по-друго око!
Мисля, че ТОВА са изискванията за регистрация на подобен тип сдружение.
Ако евентуално не го направите, това ще бъде поредната пропиляна, прекрасна идея за развитие на нашият град в малко по-различна - добра светлина ... ;(

Image
Офлайн Вижте профила на потребителя View user's personal gallery Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype ICQ Номер

trackbuster написа: [Виж Мнението]
Добре де, защо не регистрирате подобно сдружение за територията на Димитровград?
Съберете се няколко човека с еднакви интереси, съберете се една вечер с мистър Тодор Бончев Дунев изпийте една бутилка Туламорец и разберете какъв е пътя и какви са писаните и неписаните закони за подобен тип регистрация, прегледайте законите за регистрация на сдружения с неформална цел или както там се казва, направете си един устав,  консултирайте се с адвокат и го регистрирайте. Всички разходи по регистрацията на подобен тип институция ще ви излязат на не повече от 500-600 лв. ако сте пр. 5 човека ще си делнете около 100 - 150 лв. на човек, което реално е нищо (българина като даде някой лев - малко или много се ангажира с това което е тръгнал да прави). След това, по метода на снежната топка, с течение на времето малко по малко ще развиете дейноста си. А и една управляваща институция, каквато е общинският съвет ще гледа на вас с по-друго око!
Мисля, че ТОВА са изискванията за регистрация на подобен тип сдружение.

"и сам войнът е войн" тук някакси не става,с доста познати говорих и всички харесват идеята,
но на никой май не му се занимава явно,използвах темата на колежката за да разбера има ли запалени по рейсинга
и очаквах доста хора да се отзоват,защото всяка вечер гледам как се дава яката газ в града ни - но уви
а иначе за колегите от БДФ не се и съмнявам,ще помагат със каквото могат и ще ни осветлят по всички въпроси
аз така или иначе мисля да отида да говоря по тоя въпрос със кмета и да го запозная със идеята си + още нещо

trackbuster написа: [Виж Мнението]
Ако евентуално не го направите, това ще бъде поредната пропиляна, прекрасна идея за развитие на нашият град в малко по-различна - добра светлина ... ;(

пиши я пропиляна,от което изхождам че никак не е прекрасна
и със нищо няма да допренесе за града ни - сорри

Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype

И аз искам при кмееееетттааааааа  :rofl3:

Офлайн Вижте профила на потребителя View user's personal gallery Изпратете лично съобщение MSN Live Skype

sherri написа: [Виж Мнението]
И аз искам при кмееееетттааааааа  :rofl3:

ми говори със твоите познати,запознай ги със това което сме замислили
виж тяхното мнение и предложения по въпроса и тогава ще идем при г-н Димитров

ай малко видео .... че темата умря,като ентусиазма ни ...  :lol:
от мероприятие което пропуснах да го ее ...
http://videos.streetfire.net/video/...2008_205362.htm

тук един видео микс ...
http://videos.streetfire.net/video/...2008_202200.htm

пък дано разбудим спортния дух на нашите рацери  :lol:

еййййй Добо имам още неща за казване пък и ми е интересно да чета какво си пишете вие двамата :)
имам малко инфо за тука но малко по късно ще го напиша сега съм още в процес на изучаване ;)

и кво стана са ...със инфото ...изучили се вече  :D
щото ние със хасковлии напредваме ...  :D

...Tоя ми опява като поп   :lol:
...бе, т’ва ваш`то не е точно КЛУБ....  :lol:
извинявай, шефче
помна времето когато бензина беше под левче  :lol:
а ти не беше толкова отворен  :lol:
Ше ти ее ***ката, глу*ак ....  :lol:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ай другата седмица и бумажтината да оправим ...  :D

Добо тва за мен ли беше??? Ако е така с какво съм го заслужила? Ако знаеш снощи пак тая полиция как ме побаркаха, до сега не ми се беше случвало с патрулка да се гоня, е и тва преживях...

Офлайн Вижте профила на потребителя View user's personal gallery Изпратете лично съобщение MSN Live Skype

Добо тва за мен ли беше??? Ако е така с какво съм го заслужила? ...

що ми се правиш на ощипана девойка сега ... :redface:
а и аз не нагрубявам приятелите си ... смятам знаеш ...  :redface:
несмятам че точно на теб трябва да обяснявам кво означава тоя перефразиран цитат(на мойте хора) ...

Ако знаеш снощи пак тая полиция как ме побаркаха, до сега не ми се беше случвало с патрулка да се гоня, е и тва преживях...

споко тея патрулните коли не вървят ...  :D  
а на тея младичките моми отдавна съм им дал свободно ...
леко се дразня когато полицай бая по малък от мен ме нарече " момче"
вместо господине или гражданино или там както трябва
най малкото защото хлапето е на работа и някак не върви да ме нарича така
но и аз постъпих като простак(какъвто всъщност съм) и му казах ... аде сега господин полицай
може да звънеш на гаджето си и да я попиташ кой е момчето ,ти или аз ...
обаче това нещо не му хареса май ,щото ми рече едно сухо ... тръгвай,тръгвай ...

Покажи мнения от преди:
Създайте нова тема  Напишете отговор   Страница 3 от 14
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Следваща

Потребители разглеждащи тази тема: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост
Регистрирани потребители: Нула

Permissions List
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не Можете да прикачвате файлове
не Можете да сваляте прикачени файлове
Не Можете да пускате събития в календара

2006-2010 dimitrovgrad4U.com  •  Powered by Icy Phoenix based on phpBB  •  Protection by cback  •  Design: phpBBStyles.com  •  Logo: 2miniml
Връзка с нас  |  Подкрепете ни  |  За нас  |  Възможности за Реклама  |  Site Art  |  Условия за Ползване  |   RSS  |  Олекотена версия