Начало Вход Регистрация en de es it   

Начало • Форуми • Галерия • На Пазар • Статии • Downloads • Чат • Връзки • Търсене • Помощ
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 4 от 4
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ AMWAY!!!! [Свали темата]
Автор Съобщение

Отговорете с цитат Свали мнението
Мнение Re: ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ AMWAY!!!! 

sot_hater написа: [Виж Мнението]
RTP написа: [Виж Мнението]
Кой иска да прави маркетинг?

Ти, ма! Т'ва, че незнаеш как точно се нарича това, което вършиш в момента, не значи, че не го правиш!

ПЪРВО:много добре знам какво точно върша в момента ,СЕЛЬО.
ВТОРО:Като гледам точно ти незнаеш!Май незнаеш къде се и намираш изобщо!
ТРЕТО:много ясно ви написаха:"На който не му е интересно, да не влиза и да не чете, още по-малко да пише."

Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Ама на мене ми е интересно бе! А, и забрави:
ЧЕТВЪРТО: Комплексите

@RTP = да те помоля да избяграш думички с който целиш да обидиш някой (не че ще успееш, а по-скоро ще си навлечеш още празни постове в темата)

@sot_hater = бате и аз като теб си момислих за шизофренията още от първите 3 поста ... малко закъснях с проверката така че за сега диагнозата им не се потвърждава и ги приемам за 3-ма различни човека и съвпадение.

Имаше предложение за презентация ... след толкова много информация трябва да се види и в действие. Хайде като ги хвалите толкова много измислете нещо за да разсеяте съмнението за уникално плоска реклама :)

There are no unlockable doors, There are no unwinable wars, There are no unrightable wrongs, Or unsignable songs. There are no unbeatable odds, There are no believable gods, There are no unnameable names, Shall I say it again, yeah.

Image
Image
Офлайн Вижте профила на потребителя View user's personal gallery Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype ICQ Номер

Ооооо,sot_hater,извинявай МИЛО ако съм те обидила :redface:
Но като прочетох подписа ти иии.........си помислих,че става въпрос за теб :rolleyes:  :D

edit Nettle: пиши си по темата и не се заяждай с другите потребители.

Аз лично не виждам нищо лошо в мулти-левъл компаниите. Ако продуктите са на конкурентна цена спрямо тези от магазините то и аз съм навит да опитам. Просто начин за допълнителни доходи. Преди година бях на презентация на LR. При мен не работи зарибявката "нашето е най-добро", аз гледам цената. Продуктите на LR ми се видяха доста скъпички и нямаше смисъл да си губя времето с тази марка. За AMWAY, не знам от къде мода да разбера какви са цените.

Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Можеш да видиш в официалния сайт на http://amway.com но там са по американски стандарт. Ако имаш някакви конкретни въпроси можеш да ме питаш ;)

аз му викам бай дъ уей.
нека да кажа нещо по темата:
това е секта,където промиват мозъците на хората,не се подлъгвайте от обещания за големи доходи без да вършите нищо.Обещания за пенсиониране и други подобни.
Най-големия минус на тия боклуци е това че принуждават тъй наречените си дистрибутори да набутват близките си.
Продуктите са пълни ментета и са много скъпи.

Защо сте с такива отрицателни мнения? Вероятно нямате много информация за какво става дума, а и най-лесно е да се каже, че не става за нищо. Без труд никой не може да печели, независимо какво работи.

Покажи мнения от преди:
Създайте нова тема  Напишете отговор   Страница 4 от 4
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Потребители разглеждащи тази тема: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 0 Гости
Регистрирани потребители: Нула

Permissions List
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не Можете да прикачвате файлове
не Можете да сваляте прикачени файлове
Не Можете да пускате събития в календара

2006-2012 dimitrovgrad4U.com  •  Powered by Icy Phoenix based on phpBB  •  Protection by cback  •  Design: phpBBStyles.com  •  Logo: 2miniml
Връзка с нас  |  Подкрепете ни  |  За нас  |  Възможности за Реклама  |  Site Art  |  Условия за Ползване  |   RSS  |  Олекотена версия