| Автор |
Съобщение |
Обективен
Авторитет

Местожителство: Димитровград, София
|
 Re: Програма за празника на града 31.08-04.09.2010
Аз продължавам да мисля, че Лили Иванова е добър вариант, но и Васил Найденов става...и кой каквото ще да си приказва за процентното отношение "млади-стари" в града, на естраден изпълнител ще дойде повече народ на площада, отколкото на някоя групичка с репертоар от 2-3 песни..............
Напълно подкрепям. Помня като малък (а и сега) как площада се пълнеше целия на "Фамилия Тоника" или пък на Веселин Маринов (който не харесвам) ... А за Лили Иванова е ясно, че ще се напълни - само дето едва ли общината ще извади толкоз пари за нея, макар, че специално за нея хората биха се съгласили общината да плати повече...В крайна сметка тази криза може да продължи и 5-10 години, а Лили не е в първа младост, за съжаление и после може да я търсим да ни пее, ама вече да не може ...
Както и да е. Ако няма пари за Лили - да се обърнат за някой "по-евтин" изпълнител от нейния жанр и задължително в една от вечерите да има голямо общоградско хоро !
|
|
|
|
 |
LF
Начинаещ

|
sherri, не знам как реши, че хората до 25, не са и чували за Остава и P.I.F., но аз съм на 26 и не просто им се кефя, ами и за първи път чувам за FloRida или Инна хм...а Лилана освен, че се снима в Плейбой и плати купища пари за 1-2 по-скъпи клипа, не блести с особен талант. Спести ни определения като "погребални песни"...
Да си призная и аз не знам кои са FloRida и Инна....а, Лилана- не само с талант, тя не блести с нищо!
А за това, че поне една вечер трябва да има хоро - съм съгласна
|
|
|
|
 |
lefkion
Начинаещ

|
Най-силни в момента за народна музика са орк.Фолкпалитра. Не,че канарите са лоши, но самият им стил на музика е един такъв...някак си еднакъв. Докато ония къртят и извозват. На много хора им е чудно, но аз слушам само твърда рок и българска надървена народна музика. Без да си налагам мнението за съвременна естрада, за мен най-добрите макар и в сянка са Мери Бойс Бенд. Ето два поздрава за всички във форума: http://vbox7.com/play:76519d3c http://vbox7.com/play:5143483e
П.С. Незнам какво стана с Миро?
|
|
|
|
 |
Stoks1
bmw

Местожителство: Димитровград
|
Кой избрахте последно да изнесе концерт? LF знаеш ли нещо по въпроса???
____________ Да помислим за невинните... Шофирай разумно на пътя, ела и покажи уменията си на пистата!!!
|
|
|
|
 |
LF
Начинаещ

|
Кой избрахте последно да изнесе концерт? LF знаеш ли нещо по въпроса???
Стокси, 'що мен питаш бе, слънцееее.......иначе, може и да съм чула нещо:))))))
|
|
|
|
 |
Stoks1
bmw

|
Ами ти ми предостави програмата и можеж да знаеш нещо вече, кой ще изнася концерт!
____________ Да помислим за невинните... Шофирай разумно на пътя, ела и покажи уменията си на пистата!!!
|
|
|
|
 |
tribalz
Skate Or Die

|
Малко предложения за група, която да поканят:
P.O.D....Linkin Park, Godsmack, Five finger death punch, Hatebreed, Kid Rock, Pennywise, Cypress hill, Bullet for my valentine.... И мнооогоооо другииии......
|
|
|
|
 |
Stoks1
bmw

|
Говорим за БЪЛГАРИ, да изнесат концерт
|
|
|
|
 |
LF
Начинаещ

|
Помня като малък (а и сега) как площада се пълнеше целия на "Фамилия Тоника" или пък на Веселин Маринов (който не харесвам) ...
Моля, НЕ канете Веско Маринов. Дайте нещо по-малко потящо се и по-приятно за слушане. Ако няма да е нещо свястно от българската естрада, вземете да поканите Деси Слава, тя поне може да пее всичко.
|
|
|
|
 |
slayer
Начинаещ

|
Аз мисля, че площада ще се напълни даже и място няма да има... от старо и младо ако поканят някои от изброените.. Милена Славова, Васко Кръпката, Ахат, Сигнал, Щурците, Б.Т.Р, ФСБ, Ера, Конкурент, Бандъраците, Старите муцуни... Ако са пак такива Веселин Мариновци.. изобщо няма да отида
|
|
|
|
 |
|
|