Re: 24/7 IP Camera в Димитровград
След повече от двуседмичен тест мисля че камерата се държи добре и вече може да се гледа онлайн външен адрес без да се налага използването на малкия бъгав софтуер за който съм писал в първия пост на темата.
Адреса на който може да се гледа камерата е
opdmc.dyndns-office.com (отваряй САМО с Internet Explorer 6.0 или по-нова версия) . Камерата иска username & password, като за username въвеждате escom, а полето password оставяте празно.
Това е видео урок как се инсталира ActiveX-a в случай че е забранен.
На видеото камерата е първоначалното и местоположение в стария офис на еском на Раковски 16 (бившата зала BlueNet). Сегашното местоположение на камерата е в новия офис на еском на Благоев 1 и вижда тротора пред BulBank, булеварда пред банката и част от водната кула.
Искам да наблегна още един път на използването на Internet Explorer 6.0 или по-нов и инсталирането ActiveX-a необходим за да гледате. Също така да благодаря на XakepBG който преди доста време направи
този видео урок за инсталацията на ActiveX-a оказал се голям проблем за някой потребители.
Може да гледате камерата в няколко различни размера. Ето и връзки към всеки един от тях:
120x180,
240x320,
480x640 и
600x800. Снимката се обновява на всеки 10 секунди. Ако някоя снимка не ви я дава цяла просто изчакайте следващия рефреш или презаредете страницата сами
Ако сте инсталирали всичко както трябва и камерата не тръгва ми пишете
лично съобщение или на skype: banskinalaleta & escom_dgr , ICQ: 329325620 & 314712809 или в mIRC на ник Nettle|*
There are no unlockable doors, There are no unwinable wars, There are no unrightable wrongs, Or unsignable songs. There are no unbeatable odds, There are no believable gods, There are no unnameable names, Shall I say it again, yeah.