Начало Вход Регистрация en de es it   

Начало • Форуми • Галерия • На Пазар • Статии • Downloads • Чат • Връзки • Търсене • Помощ
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 8 от 14
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Следваща
Тунинг И Гонки В Димитровград [Свали темата]
Автор Съобщение

Отговорете с цитат Свали мнението
Мнение Re: ТуНиНг И ГоНкИ В Димитровград 

А пожарната какво миеше там?

Офлайн Вижте профила на потребителя View user's personal gallery Изпратете лично съобщение MSN Live Skype

ALIEN_Y2K написа: [Виж Мнението]
Днеска пак некви мангали бяха отнесли мантилената на моста.С 200км/ч ли се качват по моста само не мога да разбера  :eek:

От снимката не става много ясно, но ако са идвали откъм центъра, левият завой е със силно обратен наклон и дори с 60-70 може да идеш в мантинелата. А ако са били с изпуснали амортисьори, калпави гуми и е било хлъзгаво - и по-ниска скорост "върши работа".

Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

60-70 км/ч - гаранция че върши работа. А за ромите "ГТП" е мръсна дума - все пак ще трябва да си оправят спирачките, гумите, предното спукано стъкло, стоповете, мигачите, фаровете и т.н., но докато липсата на прегледа се наказва само с глоба те ще са истинските убийци на пътя...

Употреба на удивителен знак. Удивителната е графичен завършек на самостоятелни синтактични цялости, които изразяват силно чувство или категорична заповед. Ако изразеното чувство е по-слабо, пишещият може да използва точка в края на изречението. В такива случаи на заменяемост говорим за синонимия на пунктуационни знаци.
Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Vlado_88_BG написа: [Виж Мнението]
До колкото знам за сега AUDI RS6, няма BMW което да го задмине, добро ауди избараха този път! :)

В Хасково има едно такова RS6, 701 коня! В събота прайха ластик с ML-AMG-то(580коня) на Тухлата на отсечката от шела до картинг пистата до табелата за д-град и с малко го отряза. Тва RS реже и хасковските ламборжини и ферари! В неделя след моторжиите бяхме пак там, щяха да се "дърпат" тухлата и ферарито, ама ферарито не дойде! Едно взе да се хвърля, че тия дни щял да вземе на Къньо поршето да ги сварят с тухльо. Не знам дали са се дърпали ересто и поршето, но тия двете са най-бързите май в Хасково, а трети се очертава тухльо! Ферарито май няма шанс срещу него!

П.С. Голфчетата мога да ги пробвам с мойта "печка"- 2,4JTD, ама да имат поне 180 живи коня :lol:

Последната промяна е направена от backinblack на 16 Апр 2009 00:10; мнението е било променяно общо 1 път 

Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype ICQ Номер

Абе аз да притежавам такава нова кола, пък ако ще макс скорост 50км/ч. да върви ще я карам!  :lol:
Всеки не е Михаел Шумахер!

Link

4.4L V8 Twin Turbo 555hp 0-100 4,7 sec
GL Classa-та ще го спре ли?  :lol:

backinblack написа: [Виж Мнението]
До колкото знам за сега AUDI RS6, няма BMW което да го задмине, добро ауди избараха този път! :)

В Хасково има едно такова RS6, 701 коня! В събота прайха ластик с ML-AMG-то(580коня) на Тухлата на отсечката от шела до картинг пистата до табелата за д-град и с малко го отряза. Тва RS реже и хасковските ламборжини и ферари! В неделя след моторжиите бяхме пак там, щяха да се "дърпат" тухлата и ферарито, ама ферарито не дойде! Едно взе да се хвърля, че тия дни щял да вземе на Къньо поршето да ги сварят с тухльо. Не знам дали са се дърпали ересто и поршето, но тия двете са най-бързите май в Хасково, а трети се очертава тухльо! Ферарито май няма шанс срещу него!

П.С. Голфчетата мога да ги пробвам с мойта "печка"- 2,4JTD, ама да имат поне 180 живи коня :lol:

а срещу малък боксер , навит ли си ?
пак макаронаджийка

ма ти нема как у наше село да не си дириш шанса :mrorange:
Офлайн Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype

dobo-is написа: [Виж Мнението]
backinblack написа: [Виж Мнението]

а срещу малък боксер , навит ли си ?
пак макаронаджийка

Може!

Ехее и къде ги измерихте тия 701 коня? Щото от завода си излиза 580, странно от къде са вкарали в конюшната още 120  :lol:

А за вектрата и мантинелата на моста - бяла астра го засича и вектрата остава без предна дясна гума и спира в мантинелата.

А към 17:20 друга вектра налетя на мантинелата на светофара срещу медеята, някви 18 годишни се правиха на състезатели  :lol:

panta написа: [Виж Мнението]
Ехее и къде ги измерихте тия 701 коня? Щото от завода си излиза 580, странно от къде са вкарали в конюшната още 120  :lol:

Е де, не ми се търси в гугъла да видиш, че и още могат да се изцедят от 4991 ccm³ с битурбо, стига да ги имаш паричките и за 580-то :lol:

Мнение Re: Тунинг И Гонки В Димитровград 

Няма спор, могат много повече, само ми е чудно къде ги измерихте?
Имам предвид на кой "дино тест"?

Създайте нова тема  Напишете отговор   Страница 8 от 14
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Следваща

Потребители разглеждащи тази тема: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост
Регистрирани потребители: Нула

Permissions List
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не Можете да прикачвате файлове
не Можете да сваляте прикачени файлове
Не Можете да пускате събития в календара

2006-2010 dimitrovgrad4U.com  •  Powered by Icy Phoenix based on phpBB  •  Protection by cback  •  Design: phpBBStyles.com  •  Logo: 2miniml
Връзка с нас  |  Подкрепете ни  |  За нас  |  Възможности за Реклама  |  Site Art  |  Условия за Ползване  |   RSS  |  Олекотена версия